About

Hotels.com, L.P. operates Hotels.com™, a leading online accommodation booking website with hundreds of thousands of properties around the world ranging from international chains and all-inclusive resorts to local favourites and bed & breakfasts, together with all the information needed to book t

Hotels.com™ Mobile Travel Tracker
  • Danmark – Vi booker hotel på det lille hus

Her booker danskerne hotel

Vi danskere er eksperter i at multitaske, når vi booker hotel. Det afslører Hotels.com™ Mobile Travel Tracker*, for hotelbookingen foregår nemlig ikke længere kun foran computeren, men også på den uundværlige smartphone mens vi ligger i sengen med partneren, sidder på kontoret og arbejder og når vi besøger det lille hus.

Og vores smartphone er ikke kun blevet vigtigere, når vi booker hotel. Den er også blevet det vigtigste, vi tager med på selve rejsen – mobilen er vigtigere at medbringe end en rejsekammerat, et kamera og en god gammeldags guidebog.

Udvalgte højdepunkter fra Hotels.com™ Mobile Travel Tracker:

  • Vi elsker vores smartphone – mere end 6 ud af 10 danske respondenter svarer i en ny undersøgelse, at de tager mobiltelefonen med på rejsen. Det gør mobiltelefonen til en mere populær rejsekammerat end at rejse med en ven eller partner.
  • Mobilbooking gør os mere spontane – 26% mener, at deres smartphone gør dem mere spontane på rejsen.
  • Sengen bliver brugt til andet end søvn – 12% af respondenterne afslører, at de har søgt efter eller booket et hotelophold, mens de lå under dynen med partneren.
  • Vi booker hotel på toilettet – 8 % har søgt eller booket hotel på mobilen, mens de sad på toilettet.
  • Vi booker hotel på toilettet – 10 % har søgt eller booket hotel på mobilen, mens de arbejdede, eller i hvert fald var på arbejde uden nødvendigvis at lave det chefen forventede.
  • Prisen er ikke det vigtigste –detaljerede oplysninger om hotellet, den rigtige betalingsmetode og mange billeder af hotellet er vigtigere end prisen.

For mere information og flere indsigter om danske rejsendes vaner ifølge hotels.com Mobile Travel Tracker, kontakt venligst Simon Matthews, EMEA PR Manager for Hotels.com brandet på simatthews@hotels.com